رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه اعلام کرد پيرو نامه رياست محترم دبيرخانه شوراي عالي سلامت وامنيت غذايي کشور  مبني بر برگزاری جلسات بین بخشی به منظور بررسی ظرفیت تولید آرد و نان کامل در سطح استان ، این دبیرخانه در روز سه شنبه مورخه 4 مهرماه 1402 راس ساعت 00/8 صبح با همکاری معاونت غذا دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه جلسه ای به همین منظور و با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی ذیربط استان در محل سالن اجتماعات معاونت غذاداروی دانشگاه برگزار نمود که مقرر گردید به جهت اجرایی شدن طرح در استان و باتوجه به سوابق قبلی ، مجددا موضوع در کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان مطرح و با رفع مشکلات و چالشهای ارائه شده ، هرچه سریعتر شاهد تولید آرد و نان کامل در سطح استان باشیم .


از مجموع 1 رأی